9. Dilbilim Öğrenci Konferansı - Çağrı

Hacettepe Üniversitesi Dilbilim Topluluğu'nun ev sahipliğinde 15 ve 16 Nisan 2015 tarihlerinde Edebiyat Fakültesi Tuğrul İnal Tiyatro ve Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek olan 9. Dilbilim Öğrenci Konferansı için bildiri gönderim sürecinin tamamlanmasını takiben yürütülen bilim kurulu değerlendirmeleri doğrultusunda 34 konuşma ve 6 poster sunumundan oluşan toplam 40 çalışmanın konferans içeriğini oluşturmasına karar verilmiştir.

Türkiye'nin çeşitli üniversite, enstitü ve bölümlerinden lisans ve lisansüstü öğrencilerinin kuramsal ve uygulamalı dilbilim alanlarındaki bilimsel çalışmalarını sunma imkanı bulduğu etkinliğimize izleyici olarak katılım herkese açık ve ücretsizdir.

Konferans programı ve etkinlik mekanlarının krokisi için tıklayınız: BAĞLANTI

İlgi duyan herkesi aramızda görmeyi diliyoruz.

Saygılarımızla,
Düzenleme Kurulu

Konferans Bilgileri

KONFERANS PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ